received_10205504684005415

Spokojenost po dobře odcvičeném tréninku

Cvičíme vždy za nějakým účelem. Něčeho chceme dosáhnout. Muži chtějí mít „velký bicáky“ a pekáč buchet na břiše, nebo celkově přibrat svalovou hmotu. Ženy touží po redukci váhy, zhubnout nebo zpevnit svalstvo stehen a zadečku, zbavit se celulitidy. Podle mé dlouholeté praxe, tohle jsou ty základní důvody, proč lidé začínají cvičit. Když ale jednou začnete chodit do posilovny, objevíte spostu dalších.

Opravdu je mnohem více důvodů, proč se vaše návštěvy fitness centra stanou pravidelnými. Za prvé vás chytne to, jak vám vaše tělo odpovídá. Že se už po čtyřech, pěti návštěvách fitka budete cítit dobře a pak pocítíte neskutečnou radost nad tím, že to funguje. Že vaše tělo funguje! Abyste tenhle pocit poznali co nejdříve, od toho tu jsou profesionální trenéři. Netápete po posilovně, nekoukáte, jak se má cvičit na tom stroji, neničíte si páteř a klouby nesprávně prováděnými cviky. Věřte, že v tomhle případě se ty toužené výsledky dostaví později a při nejhorším dojde k nějakému zranění, které vám posilovnu zbytečně zoškliví. Aby se to nestalo, proto jsem tu já, váš osobní trenér Pavel Šantrůček.

Jsem rád, že jste zavítali na mé stránky, protože to znamená, že chcete začít. Možná se sebou nejste spokojeni. Třeba už cvičíte dlouho a myslíte, že vaše výsledky jsou nedostatečné. Máte třeba nějaký zdravotní problém, nebo potřebujete odbourat stres, přibrat svaly, zhubnout a zpevnit… Kontaktujte mne a domluvíme si první schůzku, na které se poradíme, jak váš požadavek převést do reality.